Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Anneli Helsing


Dikt

Att skriva en dikt
är orden av vikt
lägger pappret på bordet
skrivet de rätta ordet.

De kan var på rim, eller ej
om en grabb eller tjej
Om livet?
Tar man de förgivet.
ja,ja.Fick till de där.
Tänk va ord kan bli till besvär.
Va? Redan kväll?
Hoppas jag imorgon slipper av chefen få skäll.




Fri vers av anita VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-08 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP