Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annelie helsing


Timmarna

Tiden går och går
med dygnen vet jag inte vad jag får
kanske jag får en trist/trevlig dag?
Tja, inte vet jag.
Kan inte ens det veta
sådana svar kan vara svåra att leta.

Nu går tiden igen, hela tiden..
Sedvanliga friden
Man borde kanske gå på en promenad?
av de blir man säkert glad.

Gå igen sin lilla dörr
den gamle säger alltid \" de va bättre förr\"
Ah, skönt att gå
skönt för sin lilla tå.
äsch, en ilsken hund
de blir ingen lugn stund.




Fri vers av anita VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-06-09 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP