Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Rättvisa

Åt noll år säger den åtalade inte nej
får ersättning och säger tack och hej
Och se där på de berörda
dom blir alltid artig hörda
En del misstag får man lagom tid rätta till
då gör man alltid som man vill.

Pressen gör egen utredning i sin egen sak
journlist smak.
man bör då alltid skylta med bild+namn
bör alltid visas i staden hamn.
krönikörer brer på i alla blad
visar i sin lilla bild att som tjänar på det och blir hjärtligt glad.
Rättvisa åt alla
lagen lär väl inte falla?




Fri vers av anita VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 01:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Själklart inte.. fångvård är ju att dalta ?
Och när sanningen bara är ett spel en lek..
en definitionsfråga för advokater som vet vad deras klient gjort..
Ja då undrar man..
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP