" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Namnet jag bär - Senryu

 

kastad i väggar

trampad av dina fötter

formen av ditt ljus

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 1065 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-10 00:54



Bookmark and Share


  Manal
så få ord men otroligt strka
2008-02-25

  Mike
Stjärnan är du värd min vän! Grattis. med tre rader så slår du en med häpnad! Du gör din grej och du gör det så otroligt bra! från klarhet till klarhet. Riktigt bra med andra ord.
2007-06-16

  ia VIP
utan ditt namn är man inte hel
2007-06-13

  sockerspöket
Som tidigare läsare sagt; väl värd stjärnan.

Mycket vacker och stark i sin enkelhet. Älskar ditt sätt att skriva!
2007-06-11

    *Zenobia*
snyggt !! :)
2007-06-10

  Nina V A
så går vi över skuggor, en del medvetet andra utan att inse vad de trampar ned
En skugga är formen av oss själva, källan till ljuset kan vara så mycket mer
Min tanke gick igång med din senryu och det är allt bra det!
2007-06-10

  Micael Axelsson
Den mörka framtoningen känns vemodig, laddad med ett starkt förtryck av en individ, där någon tycks vilja höja sig över den andra.

Nyanseringarna tillsammans med det öppna
lämnar mycket egen tolkning.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]