Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt in i solen

Det är svårt och härligt
på samma gång
Att beskriva luftens doft
Att beskriva luftens smak
mot tungspetsen
Som du

Det sägs att det är farligt att titta rakt in i solen




Fri vers av Tina-sol
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-06-10 17:54



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Fast det är farligt gör man det ändå....
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol