Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vägar för beröring

Hon var alltid en oskuld
i hans blick
men om det var hennes tanke
eller hans
kan låtas förbli osagt

Ibland handlar det om
att beröra varandra
på nya sätt




Fri vers av Tina-sol
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!!! Njuter av varje rad!
2018-08-05

    Klöver knekt
Eller bara beröra. Bra skrivet
2007-06-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackra ord!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol