Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Poe

Ett namn som en del kanske kan minnas
en del skrifter kan det finnas
Han var en man som var ung
vill nog bli en författarkung?
Men hade det väldigt svårt
det tog honom väldigt hårt.

Till slut var det hans liv som sprack
de var som han tyvärr drack.
Var han rädd för kärleklivet?
undrar om man tar de för givet.
Tyvärr så fick fick han nog
ung så gick han och dog.

Men hans ord, dom finns kvar
de var dom som han inom sig bar.

Hans namn var Edgar allan poe.




Fri vers av anita VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-06-12 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP