Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftningar

De första orden,
då de inte setts på en tid,
gör henne alltid glad
Hon vet inte om det är orden,
meningarna
eller ljudvågorna i rummet
men någonting gör henne
glad

Precis som rörelserna av hans händer
på ett bord
och skiftningarna i hans ansikte
beroende på mående

Och när han frågar hur hon mår
så svarar hon alltid;
bra
Varför skakar han på huvudet
när han tror att hon inte ser?




Fri vers av Tina-sol
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol