Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Monolog

Du milde, jag står på en scen
undrar om jag är sen?
jag ska rabbla samma ord
manuset lade jag ju på på ett bord..
pupliken väntar på mig där
tur att inte någon börjar svär.

Nåväl,näväl. den före mig går fram och tillbaka
rör sig som en gammal skraka..
hehe, vilka gester sedan.
kan dom redan.
Nervös som jag är
önskar jag att jag inte vore här.
Äh, man får väl ge sig ut i den striden
på natten känner man den ljuva friden.

Ge aldrig upp
tidningskritiker synar en säkert med sin eviga lupp!
Nu är den grabben klar
bara jag kvar...


Spelet kan börja....




Fri vers av anita VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-06-15 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP