Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Natten

Nu kommer natten
den smyger lika tyst som katten
märk att den alltid är
och den är just där
Nattens timme timme slog, ding,dång
nästan som de vore en enslig sång.

Man ser mörka trän eller hus
hör kanske vindens sus?
Upptäcka förälskade par?
du milde va dom är rar.

Går fram på en mörk gata, kollar hit och dit
känns som man giorde en nit.
ha,ha..där borta var mycket skoj
det är är väl någons skämt ploj.

Go natt till staden och dom alla
sömnen kommer att kalla.
Att invänta nästa dag
läsa tidningen och försöka vara morgon glad.




Fri vers av anita VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP