Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annelie helsing


Gåta

Vad är livets gåta?
Älska,glömma,förlåta?
kanske svårt att veta
sådana svar är kanske svåra att leta.

kära ena gången
sjunger kärlekssången
gör sedan kanske slut?
den sagan säger nästan snipp snapp snut..

Börja om på nytt?
Men då kan tiden ha flytt.
beskedligt han/hon om de ber
ödet väntar på de och ser.

Undrar sedan om de blir gift?
de är en nästan helig skrift.
\"bevara eder idag
älska varandra och kärleken gör alltid någon glad\"
kom ihåg, mitt par
en vacker dag blir säker mor & far.
plus små barn
fasta vid varnn som garn.




Fri vers av anita VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-06-17 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP