Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, drömvinge

Du,
drömvinge
som en fjäder
mot insidan av min panna

Du,
drömvinge
en fjäder kan också
rispa med sin penna
och sätta ord
på vår färd

Du,
drömvinge
vi flyger
panna mot panna
utan att alltid veta
vår tanke




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol