Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskapsbåt i rännstenen

Jag undrar varför
vi tog oss vatten över huvudet
Jag undrar varför
jag vill sänka vårt skepp

Det flyter en vänskapsbåt
i rännstenen
bland gammal gyttja
och några kvitton från Konsum

Vänskapsbåten vill till havet
Det var länge sen vi var där nu

Men det räcker inte med ett konsumkvitto som segel

Varför står jag och hoppar i båten
Varför står jag inte ut,
att sitta här med dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-06-18 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol