Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad, hand i hand

Hand i hand
promenerar de fram
som tvillingar

De är olika sidor
på samma mynt
De är spegelglas
och ögon som möter
varandra
eller viker undan

Hand i hand
promenerar de fram
som tvillingar

Skuggan i den solgassande asfalten
visar enbart deras konturer

Och de är tvillingar,
men inte från samma ägg
De är syskon, men inte mer än natten och dagen
De kan gå hand i hand
utan att alltid vara ense

Ber vi dem stanna upp,
en stund på sin promenad
så ser vi hur olika de är
Vi känner det i deras handslag och famntag
då vi hälsar i en presentation

- Sakna & Längta

Det är bara du som vet,
om de släpper varandras händer
då de hälsar
på dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-06-19 11:58



Bookmark and Share


  Jannike
Vackert skrivet om två känslor som verkligen kommer vandrandes hand i hand.. Dina ord målar upp det så fint, mycket bra!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol