Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie Helsing


Den gamle

En gammal man går hem i natten till sitt hus
han fryser inte som någon stackars lus
men längtar hem just nu
till sin lilla fru.

Han tittar upp mot skyn, ser stjärnor i natten
han kliar förtstrött håret under hatten
Nu börjar han närma sig sitt hus, hans lilla fru sitterkan väl sitta och sova
han ler nöjd åt det, hon håller vad hon vill lova.

Han låser upp dörren och kliver på
klockan tittar slött på.
hunden kommer fram och hälsar,nöjd och glad
\"Nå, jagade du katter igen idag?\"
Hunden inget sade, ville mest gosa
även började han nosa.

Han gick sen till sovrummet
\"Där ser man, inget försvunnet..\"
Han suckade åt de hela.
hans fru skulle alltid med rökandet fela.

Sedan kom den glade hunden.
Se, det var den tysta stunden...




Fri vers av anita VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-06-20 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP