Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut-och-In-vända

Hon är trött
på spel
för gallerier
Inte på humör
för publikfrierier

De borde ha nått en annan nivå,
de skulle dansa för öppen ridå
men de kan så sällan
sitt eget inre
förstå

Hur ska de då kunna smeka varandra
annat än med ut-och-in-vända ögon




Fri vers av Tina-sol
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-06-21 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol