Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Midsommaren

Midsommaren kom,jag känner mig som hemma nu
de gör både jag och du
vi kommer gående just på ängen där
Tänk, första gången vi var kär.

Bäckens vatten vi hörde
de var då du mig kärleksfullt förförde..
din rackare...
ingen klen stackare!

Gräset var så vackert & himlen blå
vi älskade varandra då.
Änn i dag jag det minns
i hjärtat de ännu finns
älskade,smek mig
är ännu kär i dig.




Fri vers av anita VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP