Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annelie helsing


Spegel

Säg mig på väggen där
är sommren, kärleken här?
känner mig nästan yr av lust
kommer nästan som en frust.
Oh, säg den här står, när kommer den håller kär?
är denne någon här..?

Ser mig själv i spegeln hela tiden..
kärleksdrömmar sprirar den ljuva friden
Någon man vill kram & aldrig släppa, aldrig sin kärleks tro tappa
skulle var som att tappa porslin nedför en trappa.

Se så..kom nu...dax för de roliga
kärleksförtroliga.
Viska ömma ord..ömma smek
He,he...en rolig lek.





Fri vers av anita VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP