Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Världen

Ute de tyvärr råder krig, vore bättre med fred
att protestera & göra de på led
Hamna i tidningen sedan? jodå, nog gör man det
den rubriken är minsann för de mesta fet.

1:a maj ska en del protestera mot både de ana och deta andra
ombedes sedan bryskt hemmåt vandra
Onödigt våld ska fånena använda..är tydligen väldigt dumma
tycker att demonstanter är skumma.

Önskar att kriget tog slut..terrordådet..
om de spar minsann inte en rapport på ordförordet.
Kärnvapen borde minsann skrotas & kastas bort
för se de är onödig sort.




Fri vers av anita VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-06-23 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP