Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Djur

Se, fina vackra djur!
men varför sätta dessa stackare just i bur?
dom bad inte om alls om de..
ville inte vara me.
Plågas ständigt av detta..dagligen ses av folk
en del måhända smet väl från skolan? Ren skolk..

Betongen är deras ständiga eviga borg
detta ger mitt hjärta ren sorg..
se som lida
gråter nästan så de kan svida.

Släpper man ut ett stackars litet djur och säger \"friheten är din\"
kommer naturligtvis lagen med ett bisters flin..
Man blir då allvarligt gripen & släpad därifrån \"allvarsamt giort står de i lagen\"
då anses det \"räddat dagen\"

Vännen min, djurplågeri
de e rent svineri.




Fri vers av anita VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 18:38



Bookmark and Share


  hellen
Ett hjärta av guld! Så bra du skriver! Och så sant det är!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP