Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förtroligt. Som gemenskap

Det är en undanflykt
och ett lurendrejeri
när jag fäller upp mitt solgula paraply
och låter oss gå därunder
med huvudena tätt ihop
som förtroligt
och händerna på metallklykan
som gemenskap

Det är bara det
att ingen vill gå i regn
Det är bara det
att båda väntar
första knuffen

Vi kan gå hur långt som helst




Fri vers av Tina-sol
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 10:31



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
Ja, men det är ändå skönare att gå under paraplyet än att stå utan ibland.
2007-07-13

  Bengt H VIP
Åååååh, sorglig.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol