Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det färd...igt






-Du Berra?
-Ja, Hasse, vad är det, kan du inte somna?
-Nja, alltså det ekar så förbaskat från färjans motorer.
-Jaha, vad ville du nu då, nu är jag ändå är vaken.
-Kan du komma på något riktigt jävligt att göra, som inte precis är kriminellt men som ändå skulle göra folk fullständigt galna?
-Jovisst, nu på fredag skall jag till systemet och köpa några billiga flaskor vin som jag bär iväg i en kasse käckt förbi alkosoffan utanför centrum och precis när jag är i jämnhöjd med dem skall jag låtsas snubbla så påsen gör en volt upp i luften och ramlar ned med ett harmoniskt krasande ljud... så får jag utlopp för min drift att verka vara sadist...
det låter sig dessvärre inte göras med billiga ölburkar... fast det är klart, det skulle gå lika bra med begagnade flaskor fyllda med starkt koncentrerad saft... det skulle kanske bli billigare rentav...
-Du är ju för jävlig! Menar du verkligen det där?
-Jag retade dig litet med att säga så där alltså?
-Din jävel, jag skall minsann... aktare bara, en dag så smäller det.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 679 gånger
Publicerad 2007-07-01 00:28



Bookmark and Share


    Ronja Helt
haha! En rolig liten dialog.
2007-07-01

  Lena Renman
Hej
Ja du det vore väl helt otrligt elakt och :-) skulle nog få mig att skratta, mycket, om det hände IRL :-) ( jag ock mitt elaka hjärta...)

lena
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP