Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland krävs det av publiken god inlevelseförmåga, möjlighet av medkänsla, lyhördhet och även goda röstresurser... säg aaaaaaah, sade doktorn


\'Fire at will...\'






Ropade sergeanten

i den amerikanska filmen och talade då

på sätt och vis till publiken,

ty i nästa stund smattrade gevären

bland soldater stående på led och man

kunde se den ögonbindelförsedde fången

rycka till som om han verkligen blev skjuten

på riktigt.

Istället var det publikens kläder som

färgades röda och salongen färgades av

de förskräckta rop och skrik som förmedlades

mellan väggarna och taket.

I en biosalong krävs det god akustik...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-07-03 11:31



Bookmark and Share


  katt.inc
Här är bäst att ducka för kulor och annan salva. God läsning igen. Gillar din slutsats, \"i en biosalong krävs det god akustik...\"
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP