Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till min kvartsbror, vicepretendenten i Viasala rike i Neduppland


Funderingar på dass





I går morse,

när jag åter satt där på den vita ovalen,

kom det för mig så som i en vision...

så kom där ännu en efter

någon stunds klämmande och stönande...

och så vips ännu en.

Du må tro att det gjorde mig glad

att få dessa visioner,

ehuru det är för sent för mig

att tjäna någon liten slant på dem.

Men det skall du i alla fall veta,

att medan jag satt där och klämde

så återuppfann jag både

propellern, telefonen och ävenså radion...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 11:58



Bookmark and Share


    Lillemor
Förlösande (?) skitbra!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP