Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parasit

att alltid leva i periferin
och vara en acessoar till någon annan
ett bihang
som en blindtarm
eller sånt som kallas generande hårväxt
att vara det där fula smycket på foppatoffeln
pesten på råttan
sjukdomen på knarkarens kanyl
den där andra
hon, vad-heter-hon-nu-igen
någon oviktig
är väldigt ansträngande
faktiskt




Prosa (Prosapoesi) av Nancy
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 21:50



Bookmark and Share


  Jer
Och en till ju...
du är för go!
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy