Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorektiska spegelkrasher




Som stjärnor utan ljus

Flirtar anonyma dockor
i korridorer av syrebrist




Fri vers av gycklarpoet
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 15:09



Bookmark and Share


  temuggen
du är min nya favoritpoet.

orden är underbart valda, otroligt vackra. rubriken är helt perfekt och dikten också.

mellanrummen rymmer så mycket och man får plats att tänka och reflektera.

tack.
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

gycklarpoet