Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väldigt lätt att bli gammal, det är bara att fortsätta leva och försöka låta bli att köra ihjäl sig med någon sorts tvåhjuling, trehjuling eller fyrhjuling. Det är väldigt lätt att bli gammal, en del blir det till och med i förtid...


Brev till dagens ungdom (II)




Kära D. U.

Jag har fått nys om att du går i
tankar på att köpa dammsugare
...jag är så avundsjuk på folk
som har råd med dammsugare,
själv är jag för snål
för att köpa en dammsugare,

jag har ju inte ens
någon användning för den,
här på hemmet spolar de av golvet
två, tre gånger i veckan och det får en ju
vara tacksam för,

men om jag ändå skulle låta någon
i familjen köpa en sådan
så skulle den förstås vara försedd
med försilvrade nitar och vit...

vänligen din tänkta vän
(oläslig namnteckning, nu igen)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 18:04



Bookmark and Share


  Lena Renman
Undrar vart det ålderdomshemmet är..
lena
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP