Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte alltid så lätt att vara reporter i tv, än mindre att vara frilansande fotograf, vid inslaget här i texten förekom det förhärdade bilder av guds fria natur, det framgår dock inte vilken gud, och vidare heller inte av vilken sorts natur...


Handtralla






Föreliggande är ett ord som
börjar på H och slutar på a
vidare består det av tio
bokstäver och beskriver i detta fall
en incident som vår reporter Sture Vhaaghh,
rapporterar om.

\'Det har uppstått en situation i riket
som måhända är unik i våra dagar.
Drängarna har slutat mjölka kor,
pigorna är ute i ladorna och förlustar sig
med utsocknes,
drängarna står bi och drar sin handtralla,
vilket i vissa landsändar
är lika med att applådera,
dock icke så i detta fallet.

Det är en knepig situation
det här och drabbar icke blott bönderna hårt.
Pigorna...

hm, det var visst fel inslag,
nu är vi på rätt spår igen.

Från Hötorget i Stockholm
meddelas det att höskörden blir försenad
på grund av det myckna regnandet i Malmö...\'




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 16:00



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Alla gör det, ingen erkänner det. Ändå är det lika naturligt som fin och häftig sex mellan två! Ska det behövas bildas en riksorganisation för runkandet?
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP