Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackfilosoferande


söker upprepning
har krystat fram liv förr
hur många
spruckna sömmar
rymmer
en sista suck

tror inte
på smärtans larm
illusorisk fara
heroiska skrin

när vidden
av mödan
når slagen
andetagen
har klockorna klämtat
förgäves
en sista gång




Fri vers av Maud Li
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 11:45



Bookmark and Share


    Saulus
Bländande!
2007-12-10

  "Silver" VIP
\"när vidden
av mödan
når slagen
andetagen
har klockorna klämtat
förgäves
en sista gång\"

är rader som slår an och berör, som en påminnelse att ta vara på nuet då klockorna ljuder.
2007-07-29

  aftermath
en rak insikt
hård
tjusigt skriven
med viss..
cynism..?
eller bara rakt??
2007-07-13

    *Zenobia*
\"hur många spruckna sömmar rymmer en sista suck.. \"

ja..hur många. ?

tankeväckande filosoferande...
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li