Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
observera gärna särskrivningen i sista raden


jag hade en gång en dröm, men verkligheten tog udden av den







...en gång fick jag

ett helt munspel av far,

en annan gång fick jag

en hel flöjt av far,

en annan gång fick jag

en hel diktbok för barn av far,




när jag fyllde nitton

fick jag en trasig rakapparat

av far

eftersom han passat på

att köpa en ny åt sig själv,




se det är säkra tecken

på en utvecklad faders kärlek...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 22:10



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Och en Pan som fortfarande är barn!
Kramiz
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP