Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idén är inte precis ny, inte precis min och inte precis i orginal... men möjligen precist orginell


Importerat, stulet, förvanskat





Dialog måndag morgon,
efter en långhelg.

-Goddag. Jag tror inte att vi setts
förut, jag är den nya...
-Vad gör en människa som ni,
på en trevlig plats som den här?
-Vad fan menar ni med det?
-Otrevlig är ni också! Ni blir inte
gammal på den här platsen. Det
skall jag nog bli man för.
-Då måste ni först försöka bli man!


(obs. vem som är eventuell kvinna,
vem som är eventuell man, är för en
eventuell läsare att list ut här)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-07-15 23:36



Bookmark and Share


  tingeling
snitsig, haha.. mycket härlig.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP