Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 26 maj 2007


Det var något som brast inom mig

Det var något som brast inom mig
Den röda tråd
som håller ihop mitt liv
gnags nu sakta av tvivlet.
Där ligger mitt inre öppet
för hyenor och gamar att kalasa på.
Naken hopkrupen och sårbar
vrider jag mig
blödande i smärtan.
Var finns du nu
min riddare i skramlande rustning?
Det enda som återstår
är min mur i ruiner.
Ödelagd av en blick
ett ord och en varm famn.
Ett odjur i en ängels skepnad
förvände min blick.
Alla riddare skickade jag bort
i tron att jag var stark.
Men mitt rop på hjälp
kallar dem skramlande tillbaka.
Tätt sluter sig leden
tills min borg står där stark igen.
Jag är aldrig ensam
så länge mina vänner finns.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 11:22



Bookmark and Share


    Brell
Vänner ska man vara rädd om, riktiga vänner växer inte på träd men de falska sprider sig som ogräs

Underbar vänskap när det är som svårast. Bra skrivet
2007-09-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Beskrivande text om utsatthet, men också om vikten av vänskap!
Fint.
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga