Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 23 juni 2007


En tår faller

En tår faller
i den spegelblanka solglittrande vattenytan.
En rispa ett hål i den perfekta balansen.
Små ringar vågor sprider sig
och lugn blir kaos för en stund.
Likt en splittrad spegel
blixtrar ljuset som i miljoner små skärvor.
Du bländas
och ryggar tillbaka av smärtan.
Vågorna dämpas med insikten och motståndet.
Det som var kaos ordnas till en ny harmoni.
Skärvorna sätts ihop i ett nytt solglittrande mönster.
Lugnet återställt.
Solen glittrar i den spegelblanka ytan.
Du ler och speglar dig i glansen.





Fri vers av Stjärnöga
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga