Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 23 juni 2007


Tiden väntar inte

Tiden väntar inte.
Allt det du säger nu har sagts många gånger förut.
En sanning är densamma
oavsett vem som säger den.
Mönstret har lagts ut
och kartan redan ritad.
Många fötter har trampat den
men få finns kvar.
Saknaden och sorgen efter dem
ekar bort med stegen.
Kärleken tillhör nuet och framtiden.
Dess frukt växer upp
med dina drömmar och visioner.
Ett ögonblick i evigheten
lever du i deras minne.
Allt blir nytt igen
men är ändå detsamma.
Igår finns inte mer.
Morgondagen har sina bekymmer.
Livets gåta!
Att leva i ögonblicket!

Carpe Diem





Fri vers av Stjärnöga
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga