Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 8 juli 2007, klockan 22:47


En viljornas kamp

En viljornas kamp.
Dödsdans och maskerad.
Sorg och separationsångests
kamp mot längtan och saknad.
Livets teater!
Ofrivillig skådespelare på din estrad
där demoner lurar i kulisserna.
Manövrerad likt en marionett
i ett drama på liv och död.
Vad vill du vackra mask?
Nu syns du, men plötsligt finns du inte till!
Vem där och varför detta spel?
Du är skön men tom är din estrad!
Dina steg ekar tomt mot kulisserna.
Spelet är en paradox
och skådespelarna flyr scenen.
Lyckan får du när du ger upp kampen spelet
och släpper in livet i vår teater!
Av den pampiga teatern scenen och pjäsen
finns inget kvar
för alla är upptagna av livet lyckan och kärleken!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga