Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 10 juli 2007, klockan 01:07


Svart och vitt

Svart och vitt.
Poler och motpoler.
Vad vore skratt utan gråt?
Hur mycket betyder glädje utan sorg?
Paradiset blir inte lyckans boning
utan ett helvete så svart!
Du som inte levt det ena
kan aldrig njuta av det andra
eller ens förstå.
En plåga javisst!
Men lyckans oerhörda höjder
når du ej utan ett besök i avgrunden.
Alla längtar efter kärleken.
Hur kommer det sig då att så många hatar?
Förbannelsen vilar där du blandar de tu.
Något grått och odefinierat bara.
Ja likgiltighet!
Nej världen är full av färger och nyanser!
Njut av smärtan och sorgen medan den varar
för då vet du att lyckan blir mycket starkare!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga