Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 10 juli 2007, klockan 23:02


Spegel spegel vem skymtar där?

Spegel spegel vem skymtar där?
Något snett och förvridet
svagt upplyst i dunklet bara!
Osynlig skygg och onåbar
står hon där likt en sphinx.
Blickar ut över världen
misstänksam och iaktagande.
Livet en teater blott!
Det andra såg var för henne dolt.
Ödet ville annorlunda
förvände hennes blick!
Det skygga barnet finns ej mer!
i ljuset som dunklet förintar
står hon där synlig
en skönhet för alla uppenbar!
Det strålar av kärlek och värme
kring denna underbara kvinna!
Spegeln äntligen deflorerad
även för henne!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 01:59



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Härlig uppenbarelse. En process, kanske mycket lång, som fint reducerats ner till ett antal rader. Nyfiken blir jag på vad som hände i den självande minuten då allting brast och insikten strömmade in.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga