Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 20 juli 2007, klockan 23:44


Universums hemlighet

Universums hemlighet.
Energin omsluter dig, fyller dig
och ger dig kraft att göra allt du drömt om!
Men se upp med vad du önskar
för det du önskar får du!
Den lidande fylld med självömkan
får mer lidande i retur,
medan den som är tacksam
och gläds över alla erfarenheter
sorg som glädje
får mer glädje i sitt liv!
Du är inte dig själv utan alla ärren!
Le och du skapar glädje överallt!
Ilska och sorg sprider sig
som vattendroppen gör ringar
och vågor i vattenspegeln!
Osäkerhet och det undermedvetna
sätter krokben för dina fina drömmar!
Men säger du jag är perfekt och underbar
så blir det uppenbart för alla!
Medan den som bara överlever
aldrig lyckas göra något mera!
Glöm dina sorger och bekymmer.
Fokusera på det liv du alltid drömt om!
Det blir din positiva önskan
som universum ger dig i gåva!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 02:01



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känns som om många starka sanningar lever i den här texten. Ett stycke ur livets oskrivna manual. Väl nedtecknat.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga