Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXL; Blåst av en Bimbo

har aldrig blivit så blåst
för ett sugande knull
med min kuk i en våt fitta
förd så långt bakom ljuset
att jag fick ha karta
för att hitta hem

morsan hade rätt
hon var ett luder
inte av vår sort
lägger upp sig
för att få tillhöra
oss
vi som äger allt

den lilla skökan
dyker upp på skolan
ja, jag sket i att svara
tröttnade på hennes sms
hon säger att hon är gravid
mitt barn säger hon
älskar ju mig

farsan hade fel
skulle inte ”så min havre”
lilla dumma flicka
jag är inte din
barnet, herregud, ett barn

jag kan inte, säger jag
min utbildning, min karriär
dessutom, jag älskar inte dig
korkade brud
vad trodde hon?

gör vad du har lust med
jag har mitt på det torra
fortsätt dröm om mig
ditt barn vill jag aldrig se

fan fan fan
som en dålig såpa
sluta gråta nu
packa iväg din häck
stickåbrinn

och du, bara så du vet
jag var bra full
när jag sa
att jag älskade dig
sånt man säger bara
som tjejer vill höra
fattar du inte det
ville ju bara knulla

förresten
skyll dig själv
för det här med ungen
har du aldrig hört talas om skydd?




Fri vers av Hans & Greta
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 06:40



Bookmark and Share


  exhausted and naked
Samhällsskildirngar i dess olika sjuka former som berör. Återigen jävligt bra beskrivet. Äckliga pengakåta stekare som kör helikoptern o tror att det är attraktivt så länge det sitten en tusenlapp fastklistrad på ollonet.. Stackars lilla rika barn!
2009-09-02

  svarttaxi
sorry men jag försöker verkligen, men det finns inget att kritisera konstruktivt här

fittor är våta

blondiner blåsta

och din morsa e sotis

wake up and smell the coffie.
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans & Greta
Hans & Greta