Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXL; En kvinnas hämnd


Jag kysser honom med öppna blygdläppar
kränger mitt anus över hans håriga skalle
spänner muskeln och knäcker hans käke
som om han vore en intorkad vaginalkula

strimmar hans darrande bröst i blod
signerar verket med min vassa vårta
kopplar sen det desperata greppet
runt den manliga dominanssymbolen

knäcker det lilla maktfullkomna könet
med ett bett av mina sylvassa tänder
ett offer på förtryckets mörka altare
en fanfar om att nya tider randas




Fri vers av Hans & Greta
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 18:19



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Mmm, jag gillar det här. För det ger mig ett hopp om kvinnlig sexualitet, när Barbie brunnit upp och Ingrid Swede förpassats in i glömskan.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans & Greta
Hans & Greta