Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Floden

livet e som flod
kan vara kött & blod?
få kärlek,få svek kanske få svek
den som delar ut våld, min vän, de väldigt vek
Har man varit med om detta..det har man kanske i sitt hjärta
där kan de finnas mycket smärta.

Man kan som de heter \"börja om\" om på nytt? se,så,så
ok,ok..man vill säket låta tiden gå
vill alltid träffa den rätta..typ..gå på krogen...dansa
rent av våga chansa
Jag ska minsann vinna detta! Järv som ja är
kommer ja alltid vara där
Satsa på rätt kort..vinst eller förlust? Därom tvista de lärda
dom e lagomt tärda.
Tro mig, den envise ger aldrig upp
synar \"motspelaren\" med sin lupp.

Nå..? Va heter du?
vill du följa me med nu?
inte krångla
lättsamt hångla
mm...dansen går...musik...amore..älskar den låten
nära till gråten
Då så, då vart de fullträff! kärlekspilen kom dit den skulle..snyggt
hys ingen oro..den gör inget styggt
på den den vackar kvällen
kommer kärlekssmällen

Passionen som ska flöda
av de kommer man aldrig förblöda..




Fri vers av anita VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-08-02 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP