Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast skrivet 9 augusti 2007, 00:23


Offret din räddning

En längtan som ger smärta
utanför all förnimmelsens gränser
så att livet själv vibrerar och upplöses
i ett icke vara där smärtan är allt som existerar!

Osynlig svävande och stum för evigt!
Allt berövat henne
utom den totala förnedringen
av att sakna sitt människovärde!

Hon skriker i tystnaden!
Men ingen kan se eller höra henne.
Mer osynlig ju mer hon kämpar!

Enda räddningen för henne
att hon ger upp!
Slutar kämpa och förnimma!

Det svåraste offret av alla!
Ge upp hoppet!
Ja själva vår livsnerv!

Paradox:
Det totala nederlaget
blir hennes räddning!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-14 01:23



Bookmark and Share


  Pontus W.U
man måste finna botten för att hitta ut ibland
2007-08-26

  Lejonhjärtas poesi
Denna paradox stämmer så väl att allvarliga nederlag många gånger kan leda till medgång i livet, väl skrivet!
2007-08-19

  Maria Zena Viklund
i det mörkaste blottar sig till sist ljuset, så vackert du fångat det!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga