" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




I kärlekens namn

Spröda klingande klockor
och strängaspel
som spelad av
en himmelsk orkester
fyller mitt universum
när du ler mot mig.

Himlavalvets alla stjärnor är mitt tak
i den gnistrande klara natten.
Fylld av underbara toner
lyfter och svävar jag iväg
när du famnar mig ömt.

Tiden universum
alla minnen min framtid
alla förnimmelser suddas ut
Bara du och jag
i en evighetslång kyss.

Du är jag
Jag är du!
Inget annat finns
i vårt passionerade möte
där vi smälter samman
till ett evigt vi
i kärlekens namn.
Där svävar vi i universum
evigt förbundna
utom tid och rum.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint !
2011-08-01

  Maria Zena Viklund
bortom tid o rum i kärlekens namn, så vacker! applåd!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga