Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark. Varför behöva vara stark när man är ensam...?

Desperata tonåringar.
Som inte vet vart de ska ta vägen.
\"Jag vet! Vi köper märkeskläder och dricker de vuxnas läskeblask så kanske vi inte luktar så illa och växer så snabbt\"

Men någonstans.
Finns ett ljus.
Ett hopp.
Ett barn.

\"Någon som vill hålla hand och mata duvor med ostbågar?\"

JagMigIda




Fri vers av poemthing
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 19:51



Bookmark and Share


  Ann-christin
Fint skrivet jag förstår hur du känner
vet själv hur det kan vara det räcker
att bara vara den man är
2007-10-11

    *Zenobia*
ensam är inte stark...men ensam kanske måste bli stark...och hålla sig själv i handen när det blåser hårt....

och denna känsla upplevs i alla generationer....inte bara bland tonåringar....men det tror jag du vet redan...
2007-08-26

  DanSan
****************************

Hrmm . . ja gränslandet mellan barn
och vuxen är något som inte är enkelt
sedan blir man vuxen och vill bete sig
som ett barn sedan slutar man sina
dagar inom åldringsvården med blöja
och daglig matning . . .
Men någonstans finns alltid det där
barnet . . .

Vackert framfört var detta!!!
*APPLÅD*

*****************************
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing