Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet en gåva

Livet är skört!
Hänger i
den tunnaste
av trådar bara!

Mod
är det
att ge sitt liv
för en annan,

eller
är det
brist på självrespekt
bara?

Feghet
är det
att göra allt
för att slippa
känna efter,

eller
är det
samma självförakt
bara?

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-21 00:33



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt! bra frågeställningar!
2007-08-26

  sabina stark
Wow kloka ord här, tar med mig dom ;-)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga