Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga


Någonstans kommer någonting bort i trafiken



Nu, när jag inte heller är vaken, ligger ramlade barr
en hög av klappar oändliga snören med hälsningar på

Nu, med mina snår och tårar så många jag undrar
hur de skall få plats i sängen, bara skaver så skönt
vill bara titta

Nu är det endast när du går som jag kan komma ut
och bark och bröd och kaffe med pojkar, mjölken går
bort över bordet

Sen, när jag inte heller är vaken men hänger som kringla
med socker dinglar över smutslösa smutsen,
vem kommer jag sakna då




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 21:46



Bookmark and Share


  Elin R
Högform! Kanske inte helt till förståelse, men det är intressant hur man kan få ihop det med orden och koppla kringlor och socker och kaffe med mjölk. Jo jag förstår ju! Det är lite som en fest i minne, med lyckan kvar.
2007-08-27

  Bjarne Nordbö
Förstår inte riktigt vad du menar här. Men läser texten flera gånger och gillar ändå. Tycker titeln är skitbra, likaså sistaraden. Myser på något sätt med dina ord, gör mej små bilder av dem. Gött.
2007-08-22

    Bögen
Säg det...
Jag förundras - har det något med thailändska att göra?
Du ä go du!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji