Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väv av drömmar

En väv av drömmar
jag spinner.

Den sveper jag
om mig
till skydd mot
en bister
sanning.

Mjukt som på dun
vilar jag
drömmarnas sessa!

Inlindad
omhuldad som få
slipper jag leva i
verkligheten.

När slöjan lyfter
och blicken
klarnar
står jag där
den som ingen
ännu skådat!


Naken
som en nyfödd
och helt blottad.
Mitt sanna jag!

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-24 01:36



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vackra ord
att dröma sig in i

och stänga av
magen
2007-09-16

  Maria Zena Viklund
ditt sanna jag... ja så vackert!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga