Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yann tiersen
glósóli
räds ej natten



det är inget du vet om.


det bleknar i dina ögon
augusti rinner längs min hals
blir en pöl av sorg längs mina frusna vintergolv
det är inget du vet om


frånvaron
det sår som blev vi
skaver fastnar
blir till höst
i mina luftvägar


det bleknar i dina ögon
augusti rinner längs min hals

och natten 
så svår att andas










Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1541 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2007-08-26 23:33



Bookmark and Share


  Freya
jag vet verkligen inte vad det är men det är minsann någonting iden här texten som är SÅ bra. jag antar att det är typ ... allt.. men oh det är så bra kombinerat och på nåt sätt är det tomt. fast på ett annorlunda och BRABRABRA sätt.
jagtyckeromdenhär
2008-10-03

    sunnanvind
Glad att jag såg din dikt...mycket bra skrivet!
2007-09-14

  marie persson
Din dikt är helt underbar, känslan berör mig....marreH
2007-09-08

  Håkan Tendell
Skön dikt!
2007-09-02

    smuts
jag tycker om din text mycket, mycket. du har fina formuleringar och det känns att läsa din dikt.
2007-09-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oh, vilken känsla i dina ord!
2007-09-02

  charlotte hedendahl
Imponerande dikt som berör!
2007-09-02

  devilsangel
Berör mig djupt..tungt och grymt bra skrivet!
2007-09-01

  Svartochvitt
Vissa dikter träffar en sådär lite extra. Denna gjorde det. Jag älskar det!
2007-08-31

  Maria Zena Viklund
Underbar!
2007-08-30

  Nina V A
Du skriver befriande mäktig poesi som inte avklingar i första taget, man vill liksom avstanna i dina ord, genom årstider, från frö till färdig blomma, en process, underbart hur bra du är!
2007-08-29

    amandala
Åååh , galet bra ! Bokmärks såklart :D
2007-08-28

  Agnes
Jisses... vilket språk du har!!! Stum, förundrad, imponerad!
2007-08-27

  Aisha VIP
....oh....underbar...jag saknar ord.....
\"augusti rinner längs min hals...\"
kram från Aisha
2007-08-27

  Sländan
Det är ju så bra! Imponerad och stum!
2007-08-27

  edvin medvind
\"augusti rinner längs min hals\" Så underbart vackert.

Du är en sån där person som gör världen lite vackrare ibland. Precis som Yann Tiersen och Sigur Rós.
2007-08-27

  Jolly Roger
det bleknar i dina ögon
augusti rinner längs min hals
blir en pöl av sorg längs mina frusna vintergolv
det är inget du vet om

Gillar gillar gillar ^* APPLÅDER.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP