Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vanligt eller på riktigt?

Är kärlek... som vanligt... eller på
riktigt?
Är modet det ända som är viktigt?
Att gå fram och säga det som känns.
Även om hjärtat det bränns.

Du kommer alltid finnas där för mig.
Jag vet det, jag är inte den där naiva flickan.
Som du har lagt märke till, kolla på mig!
vi kommer ha den där speciella lyckan.

Tillsammans.




Fri vers av poemthing
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing