Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulet hjärta

Mina tankar
ilar genom luften
till dig, till oss
som en svala.

Kan inte sluta
känna värmen
mellan oss
när jag
smyger in i
din famn.

Kan inte sluta
känna tryggheten
när jag
ligger på
din arm.

Är inte komplett längre!
Mitt hjärta blöder
efter dig
som natt utan dag.

Kan inte,
vill inte
leva utan dig!
Du har stulit
mitt hjärta
och allt annat
upphör
att existera!
 

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 23:04



Bookmark and Share


  Markattan
Längtan väl beskriven.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga